Musical Grease 2018

Hallo allemaal,

Toch een beetje balen dat de school weer is begonnen? Niet getreurd want dit jaar wordt extra leuk: er komt weer een musical! Op veler verzoek gaan we GREASE op de planken zetten! De audities zijn al op woensdag 27 september...

Valt er nog iets uit te leggen over Grease? Nou vooruit dan. Het verhaal speelt zich af in de jaren '50 (leren jacks, petticoats etc). Sandy en Danny ontmoeten elkaar op vakantie en worden hartstikke verliefd. Dan volgt het afscheid maar... doordat Sandy verhuist komen ze toevallig op dezelfde school terecht, Rydell High School. Als ze elkaar weer tegenkomen doet Danny opeens heel stoer en afstandelijk en kan het verhaal beginnen...YOU'RE THE ONE THAT WE WANT...!

 We voeren Grease maar liefst 3 keer uit: op 10, 11 en 12 april. En... Clara, die ook Hair heeft gedaan, gaat weer regisseren.

Vind je het leuk om te acteren? Of misschien heb je geen ervaring maar lijkt het je heel leuk om te doen? Houd je van zingen of dansen? Speel je een muziekinstrument? Vind je het leuk om te helpen met decorbouw of schminken? Kun je helpen met het maken van de kostuums? Of misschien heb je geen idee of je dit kunt maar lijkt het je hartstikke leuk om met z'n allen een productie op poten te zetten?

 

Meld je NU aan voor de audities!

 

hoe:             mail naar mevrouw van Lambalgen - lbl@chrlyceumzandvliet.nl

wat:             vermeld       - je naam

                                       - je klas

                                       - wat je wilt doen

wanneer:     NU! Maar uiterlijk woensdag 20 september

 

Bedenk goed dat bij de productie van een musical veel mensen van jou afhankelijk zijn. Je moet dus echt altijd aanwezig zijn. Op donderdag 5 oktober maakt de cast kennis met Clara en wordt het script uitgedeeld. De repetities voor zowel de acteurs als het orkest beginnen op 24 oktober en vinden elke week op dinsdag plaats.

 

Hartelijke groet van de productie,

meneer Facee Schaeffer 

mevrouw van Lambalgen


 


Christelijk lyceum Zandvliet |
Bezuidenhoutseweg 40 |
2594 AW Den Haag |
070-3851902 |
administratie@chrlyceumzandvliet.nl |